[Servera Uzraugs] Alex Hornqvist

Locked
203 views
Prasības kuras tev jāizpilda, pirms piesakies par administratoru.

Komūnā jābūt reģistrētam vismaz 1 mēnesi: +

Jābūt vismaz 50 ierakstiem forumā: +

Piektais līmenis serverī: +

Nedrīkst būt vairāk par vienu brīdinājuma punktu serverī,gan forumā: Nav

Gramatikas līmenim ir jābūt pietiekami saprotamam: +

Jābūt rekomendācijai no Administrācijas: -

Informācija par tevi.

Pastāsti par savu pieredzi šajā amatā-  Adminstrators biju rolē , kur adminēju 1ned, bet mani atteica, jo esmu advanced lietotājs. Gāja pietiekami  labi.

Ko tu proti darīt šajā amatā? Šajā amatā protu pārzīt visādus hakus, it īpaši galvenos.

Cik bieži ieskaties servera noteikumos? Bieži nē, jo lielāko daļu zinu no galvas.

Cik augstu vērtē savu aktivitāti no 1 līdz 10? pagaidām 6

Kāpēc tieši tevi būtu jāpieņem uz šo statusu?((Vismaz 30 vārdi)) Tātad, ieteiktu mani paņemt, jo esmu ļoti aktīvs advanced spēlētājs, sekoju līdzi visādiem jaunumiem. Spēju atpazīt daudz un dažādus hakus, kā jau teicu, it īpaši galvenos. Spēšu atbildēt uz spēlētāju sūdzībām. Ja būs nepieciešams, tad iemācīšu jauniņajiem roleplay, kā arī noteikumus, cerams arī rp terminus.

Daži jautājumi!

Ko zini par "Admina Statusu" ?-((60 vārdu apjomā))  Par administrātora amatu, zinu to, kad administrātoram ir japalīdz servera speletājiem, un kā ari administrātoriem ja tiem kautko vajag palidzēt.. Un kā ari zinu, kad administrātoram, ir japalīdz servera speletājiem, ja tie kautko nemāk serverī, utt.. Kā ari ir jāsoda spelētāji, ar pienācīgiem servera sodiem..

Kopš kura gada spēlē San Andreas Multi Player? 2013.gada

Cik labi pārzini administratoru komandas? Administrātora komandas, zinu visas, no 1-6 administrātora līmenim.. Kā ari zinu papildus, mazliet no 1337 administrātora komandām.. Nu domāju, kad man ar to nebūs nekādas problēmas, jo esmu jau bijis daudz reizes daudzos roleplay serveros, administrātors.. Un domāju, kad man šeit arī nebūs nekādas problēmas ar komandām.. Ja nu vienīgais, šeit ir kautkas savadāks tad es veikli iemācišos, visas komandas un zināšu tās no galvas.. 

Ārpus ekrāna jautājumi.

Tavs vārds-  Kārlis Auzels

Vecums-(Vismaz 16.Gadus vecam!) 17, šogad 18 .

Dzīvesvieta-  Ķekava

Spēles Niks- Alex Hornqvist

Datums, kad reģistrējies serverī: No pašiem pirmsākumiem, datumu nevarēšu precizēt. <3
Došu antirekomendāciju.
Pirmo reizi par tevi dzirdu - neesi manits serveri.
Pieteikums ari nepiesaista :(
Rekomendacija labs cuvaks zina ko dara RP ari labs terminus noteikti zina veksmi

Serveri mani sauc Ralfs Vendetta esmu aktīvs Sampa un man Sampa patīk nelegālās organizācijas viss vairāk man patīk bandas un no bandām Rifa Gang 
Pieteikums nesakarīgs,nepiesaistīja, vietām papliks.IG dažreiz esi redzēts.
Domāju esi pelnījis administratora statusu, bet vai spēsi tikt galā. No manis personīgi antirekomendācija, bet GL esi nopelnījis.
[edit]  Dodies labāk uz savu role spēlēt, 99%īga antirekomndācija.
Atvainojos, zinu, ka nevar zem sava topika rakstīt, bet mani ig tagad sauc Donald_Duck.
Vēlreiz atvainojos!
rec sakarigs izklausies esi piemērots šam amatam

Pieņemts! Uz pārbaudes laiku! 1 sūdzība, admins nost, veiksmi!!!!

ā, es tikko pamanīju, ka neesmu ielicis šito, atvainojos.
Jābūt rekomendācijai no Administrācijas: - Pagaidām, nav, bet nu, es ceru, ka būs. :)
Reply